fredag 28. oktober 2011

Kjøkkenhygge med "Bo bedre"

Deilig å komme hjem og inn på kjøkkenet å se at det nye "Bo bedre" ligger å venter på meg på kjøkkenbenken! Man tror liksom at det er for tidlig å få julestemning nå i oktober, men det er ikke det! Så inspirerende og moro å begynne nå å planlegge hvordan "julehuset" skal se ut. En ting jeg er helt sikkert på er at reinsdyrene kommer til å innvadere dette hjemmet! ;) Mye god inspirasjon å få! Gleder meg! God helg alle sammen! :)


onsdag 26. oktober 2011

Damenes aften på Bohus

Er litt sent med oppdateringen med hadde en super kveld sammen med min gode venninne Line på damenes aften på Torsdag for snart en uke siden. Finn Schjøll var talsmann den kvelden og han hadde mange artige historier å komme med. Det er absolutt til å anbefale å dra på en slik event! Kjempe moro alternativ shopping, med prosenter! ;) _Det_ liker vi!! Jeg fant endelig min kjære Madonna! ;)) Helt nydelig står hun å pryder spisestuen min! Vår lille Enzo som dessverre måtte forlate oss samme dag fikk et par ugler som passer på han på kjøkkenhylla :)



Kjøpte også et veggur- et skikkelig "koko ur".. Det ble ikke så godt mottatt fra min samboer, men det henger enda- en så lenge... Vi får satse på at han "venner seg til det" som med så mange andre ting han må venne seg til stakkars ;)))


Hva synes dere? :) Det blir hengende, enten han vil eller ikke ;)

Nå nærmer det seg vinter- nyter at bladene faller av og at man kan tenne stearinlys inne, men misliker at det snart kommer snø. På denne tiden i fjor var det vinter... *grøss*

Ha en fortsatt fin morgen! ;D

mandag 24. oktober 2011

Nok en hektisk helg, denne gangen med dåp i sentrum.

Denne helgen har bestått av dåpsforberedelser og dåp på søndag. Har vært hektisk, men veldig koselig. Uken som var har vært preget av litt forskjellig. Litt opp og nedturer, da hunden vår Enzo dessverre måtte forlate oss etter kort tids sykdom. Dåpen som da var rett rundt hjørnet fikk heldigvis tankene over på noe litt annet. Vi har hatt det veldig koselig med masse venner og familie rundt oss da.

Deler noen bilder i fra dåpen med dere her:



Igjen, en kjempe flott og vellykket dag, takk til alle som deltok <3

søndag 16. oktober 2011

Nytt skap- Busy helg!

Helgen har var busy når det kommer til nye ting og dekorering! (det liker vi) Har fått hentet et skap hos ei venninne i dag som har kommet "hjem"- og det var vi ikke direkte misfornøyde med! Passet inn helt perfekt i spisestua mi! Også så deilig med mye lagringsplass! Love it!






Fortsettelse følger- kjøkkenprosjekt

Da har jeg ordnet litt på kjøkkenet i helgen. Kommer nærmere og nærmere et resultat jeg kan se meg sånn tålig fornøyd med. Har malt krakkene i min favorittfarge om dagen- og ble kjempe fornøyd. Heldig for meg at jeg har feilberegnet litt på plassen nå som vi har babystol på kjøkkenet, så jeg fikk 1 krakk for mye- den fikk plass i stua <3




Helgens loppefunn!

Har vært på loppemarked og funnet noen skatter! Men ble veldig overrasket over hvor ivige folk var ved åpning på loppis.. Jeg sto sammen med et par venninner ved inngangen da de åpnet og folk brukte albuer og brøytet seg inn da de åpnet dørene.. Voksne mennesker- blandt de pansjonister som LØP inn- ikke jogget _LØP_ for å komme først inn i hallen.. Veldig spesielt.. hehe.. Overhørte ei dame si "har aldri vært borti makan siden krigen jeg"... Da er det ille poppis med loppis du! ;)

Legger ut noen loppefunn her så dere kan se. Noen som vet noe om tekannen? Synes den var utrolig lekker! ;)

Tekanne og liten skål! Tekannen betalte jeg 80 kr. for- lurer på om noen vet noe om den type kanner? Det står "VEB R import 1900" under kannen.

Håper alle har hatt en fin helg!! :)

tirsdag 11. oktober 2011

Et lite kjøkkenprosjekt- påbegynt!

Nå har jeg begynt å endre litt på kjøkket mitt. Bare små ting som liksom skal gjøre kjøkkenet litt mer praktisk da- innbiller jeg meg i allefall ;) Jeg hadde tidligere et høyt firkantet barbord med 2 barstoler til på denne veggen, men satt sjeldent der- og manglet litt oppbevaringsplass.. Fant ut at jeg skulle kjøpe meg Expedit hyllen fra IKEA å legge den så jeg fikk en liten oppbevaringssjenk. Tallerkenhylla mi skal males, jeg har noen krakker jeg skal montere og male i samme farge som tallerkenhylla, også siste finish med dekorering da selvfølgelig. Så er ikke på langt nær ferdig her, men jeg gir dere en liten sniktitt... :)




De store "zinkenglene" fant jeg nye på loppis til 5 kr. stk- det samme med de små englerammene på det nest nederste bildet. Også klassikeren da- Norgesglass <3 Men hva skal jeg ha oppi denne gangen? Tips? :) Som dere ser på bildene gjenstår det ganske mye for å få en fin "finish" på det her, men legger ut bilder når jeg er i mål!


Tallerkenhylle og krakker skal forresten males i antikkgrønn (som vises på bildet over)

Bildet er hentet fra: http://greensrammer.no/pp_9490.html

Ha en fin uke :)

fredag 7. oktober 2011

Med høst kommer lyng!

Det er ikke så mange ting som gir meg _mer_ høstfølelse enn det lyng gjør altså.. Det er bare så koselig. I kveld skal jeg få besøk av noen "barseljenter" og vi skal kose oss ute på terrassen med noen kalde og litt kaldt ;-) Det kommer til å bli sååå koselig :) Gleder meg masse- og flaks at det er litt høststemning på terrassen min da <3 (for vi skal jo SELVFØLGELIG sitte ute) ;))





Ha en riktig så god helg alle sammen :)



onsdag 5. oktober 2011

Spennende med babygym.. :o)

Det å ha en interessant babygym til den lille i hus tror jeg er kraftig undervurdert. Fantastisk deilig å kunne legge fra seg ungen innimellom uten at det blir hyl og skrik! Jeg kjøpte denne babygymmen på nett (bestilte fra USA) og den var virkelig verdt alt bryet! Og ikke minst- sett så freshe farger eller? :) *fornøyd*


Jeg skrev i et innlegg her tidligere at kanskje sommeren begynte nå, men jeg tar det tilbake- tipper ikke det er så lenge til snøen er her jeg..


 Ha en fin kveld :)

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!