søndag 27. november 2011

Advent <3

Endelig er adventstiden her.. Er så innmari koselig å pynte til det. Mangler faktisk bare _litt_ snø nå.. Skulle vel kanskje ikke tro at det kom fra meg (ikke spesielt glad i snø) men gir liksom litt stemning da.. God 1. søndag i advent!


fredag 25. november 2011

Hyggelig med blomster på døra..

Det ringte akkurat på døra og der sto det en mann med blomster.. Det er veldig koselig, selvom blomstene ikke var til meg ;-) man burde være flinkere til å overraske hverandre innimellom med sånne koselige ting.. Men, i dag har Eirik bursdag, så hipp hurra, han fortjener blomster og litt til :-) I helgen blir det julebord og til uka blir juleforberedelsene et faktum. Gleder meg!;-)


torsdag 24. november 2011

Bursdagsfeiring..

I dag har vi feiret sambo sin bursdag.. Har bakt 2 kaker for anledningen, Oreokake og Crème brûlée kake- rakk dessverre ikke å ta bilde av dem før de ble spist opp.. Gode var de, noen som vil ha oppskrift? :) Snart helg nå, ha en god en! :)

søndag 13. november 2011

Etter en helg på hytta...

... er det deilig å komme hjem, slenge bena på puffen og slå opp i den nye boken min fra "Home & Cottage" :-) God søndagskveld!



torsdag 3. november 2011

Gammel furu kjøpmannsdisk...

...har fått en liten facelift ;-)

Nå er snart uka omme, ha en fin helg alle sammen :-)




Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!