fredag 23. desember 2011

... Da er julen her for alvor

Da har vi hentet juletreet på juletregården rett nedenfor her, pyntet det og fått på julemusikken. Barna gleder seg, og foreldrene kan nå slenge beina på bordet å slappe av resten av kvelden.. Vil benytte dette innlegget med å si [GOD JUL] til alle som leser bloggen min :-)

Håper alle får en fantastisk feiring :-) Juleklem


mandag 19. desember 2011

Når en pepperkakebaker...

Sånn i og med at julestemningen mangler sånn fullstendig her i gården så gjelder det bare å få presset inn så mange juleaktiviteter som mulig i håp om å klare å grave frem bare BITTELITT av den såkalte jule følelsen.. I dag har vi pakket inn litt gaver og bakt pepperkaker :-) Bare noen få, få dager til julaften nå. Gleder meg jeg ;-) God Jul!!

søndag 18. desember 2011

Henter litt av naturen inn..

Har vært en tur på vår kjæreste IKEA i dag med min gode venninne, Heidi. Fikk kjøpt meg en søt liten kurvstol :) Det sto vanvittig mye på handlelisten (som vanlig), og vi måtte pakke smart for å få med oss alt hjem. Et av de andre kjøpene mine i dag var et nytt stuebord (da det gamle ble utsatt for blind vold under bursdagen til min samboer forrige helg) ;-) Huff da.. Måtte kjøpe nytt da ;-) Elsker det nye bordet mitt!

Har kost meg med et annet prosjekt i kveld /natt også da.. Bundet opp en liten "Davidstjerne" som skal pryde stua mi.. Ble ikke så liten allikevel gitt;-) Men pryde veggen, DET gjør den ;-)

Fint å bringe litt natur inn i den lyse stua.. <3

God jul!




tirsdag 13. desember 2011

...også var det Luciafeiring...

Julen er full av hendelser.. Det skjer noe nytt for barna hver dag- i dag er det Luciadagen og min eldste sønn på 3,5 år er hjemme med 40 i feber. Han hadde gledet seg veldig til Luciatog og feiring, så siden han ikke får den i barnehagen så blir det til at vi tar den her hjemme i stedet. Kjempe koselig å da få besøk av Barnehagekamerat og nabo, Marius med mammaen som bakehjelp! Lussekatter sto selvfølgelig på menyen!

søndag 11. desember 2011

Pepperkake baking..

Eller, det vil si montering.. Fint og koselig ble det jo i allefall uansett da.. ;-) Noen ganger blir jeg bare pent nødt til å ta noen snarveier, har rett og slett ikke verken tid eller overskudd.. Jul og juleaktiviteter blir det nå uansett ;-) Bare litt nedkortet :-) God julebakst! Kun 2 uker til julaften nå!!

Kristin


lørdag 3. desember 2011

Desember har ankommet..

Nå er endelig desember her og julestemningen begynner å snike seg innpå.. Pakkekalenderen som henger på døra i gangen er selvfølgelig et høydepunkt for barna hver dag ;-) Jula er en fin tid! Ikke lenge før julepynten for ordentlig kommer opp.. Vente noen dager til bare :-) Fortsatt god helg til alle dere :-)


Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!