onsdag 25. april 2012

Prosjekt "gammel furuseksjon"

Har kjøpt en gammel lakkert furuseksjon som jeg tenkte å fikse opp litt og bruke til oppbevaring av hobby og kontorsaker. Blir spennende å se hvordan den blir seende ut, har malt i MANGE timer i dag, så i kveld når den taes inn håper jeg resultatet ser bra ut ;-)




torsdag 12. april 2012

Hverdagen nærmer seg..

Nå er påsken over, og det nærmer seg permisjonslutt for meg. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme i jobb igjen og begynne med "normale" rutiner igjen. Eirik skal være hjemme frem til 1. august og det unner jeg han virkelig! Han gleder seg, og jeg gleder meg! Kunne ikke blitt bedre da ;-)

Nå begynner garasjen vår og bli ferdig, gulv på loft skjer i helgen og da er det klart til å begynne å flytte alt som har blitt lagret på gjesterommet vårt ut i garasjen! Det skal bli så deilig! Og da starter jo opppussingen av gjesterommet også da! Dobbeltgøy ;-) Tapet bestilte jeg på DRYWOOD i går!

Var en tur på plantasjen i går også og da fant de søteste små melkedpannene, bare måtte ha! (2) :-P Legger ut noen bilder også. Er fra mobil, så blir 'så som så' :-) Ha en fin dag!!




Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!