fredag 30. november 2012

En magisk tid på året...

Jeg gleder meg til jul- hvert år! Når man endelig kan begynne å ta frem julepynten, adventspynt.... Ja, jeg har fått streng beskjed om å roe litt ned på pyntingen, ihvertfall før det faktisk heter desember! Men den ene adventsstjernen min i spisestua har kommet opp..


Benken jeg har i spisestuen min kjøpte jeg på et loppemarked forrige helg. Hadde egentlig sett for meg en slagbenk med oppbevaring under til å ha der, men ble nok mer fornøyd med denne enn hva jeg hadde blitt med en annen nå som jeg har hatt den stående i en ukes tid. Denne benken er nett og fin til en liten spisestue, og oppbevaring i en benk..Hva brukes den til egentlig? 
Har trukket om setet på benken som dere kan se på bildet under. Kjøpte stoff og stiftet det på- enkelt og greit. Synes resultatet ble fint. Nå har jeg plutselig et hyggelig sted å slenge meg oppi i spisestuen min også. 
*Fornøyd*



I morgen er det 1. desember allerede og pakkekalender forberedelsene er i full gang! Nå er det bare 24 dager til jul! 

Ha en god helg alle sammen :)



tirsdag 13. november 2012

Kjøkkenfornyelse..


Kjente det på kroppen at jeg trengte et sted å sitte med kaffen om morgenen.. Et "fristed" hvor jeg bare kan slappe av, lese avisa og høre på radioen.. Det har jeg fått nå..


Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!