onsdag 14. september 2011

Lang bytur!

Dagen i dag har vel stort sett bare vært en lang bytur (Tønsberg)! Startet tidlig til morgen i dag med kusinen min, Monica. Vi hadde en del ærend å gjøre i byen så vi passet på å få gjort unna litt. Hun kjøpte den fine skjellampen fra Chic Living som jeg selv har i stua, hun sendte meg bilde på mms- den ble kjempe lekker over spisestua hennes også! :) Jeg handlet litt mer småting. Jeg fant en kjempe kul ugle (og med min ugle dilla så måtte jeg jo bare ha den)


Denne "herligheten" fant jeg på Kremmerhuset ting & sånt :)
Når gutta står opp i morgen å ser denne så blir de nok helt i ekstase! Men denna er mamma sin! ;)

Etter en liten stund ble vi selvfølgelig sultne, da satt vi oss på "bare barista" å spiste en god lunsj. Der ble vi beskuet av en liten fugl! Freshe utemøbler i bakgården til cafeen :)


I dag var det nesten litt sommer ute igjen her i Tønsberg- deilig!

Etter lunsjen (i 15 tiden) gikk vi hver vår vei og jeg shoppet videre. Møtte Hilde etter en liten stund og vi dro sammen på butikken, handlet litt mat, dro hjem til Tømmerholt å lagde tacosalat! (det må alltid spises når vi er sammen) mmmm... :)

Milian har vært så flink og tålmodig i dag, ligget i vognen, bedt om å få komme opp å titte innimellom, lagt seg ned igjen, spist litt, kosa litt, sovet.. Ja, helt suveren liten gutt! Det er helt nytt for oss. Han har vært sterkt preget av kolikken tidligere, og bytur har liksom aldri vært tema. Nå kan han være med mamma på shopping! Og DET liker vi!


Endelig hjemme igjen, da var det deilig å legge seg ned å "leke" litt på babygymmen min! (som selvfølgelig inneholder bla. ugler) <3

Kristin :)


2 kommentarer:

  1. så deilig å høre at dere har fått mulighet til en kosetur på byen med babyene deres. Håper det blir masse flere muligheter fremover:)

    SvarSlett
  2. så koselig snupp=0))så kul ugle<3

    SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!