onsdag 5. oktober 2011

Spennende med babygym.. :o)

Det å ha en interessant babygym til den lille i hus tror jeg er kraftig undervurdert. Fantastisk deilig å kunne legge fra seg ungen innimellom uten at det blir hyl og skrik! Jeg kjøpte denne babygymmen på nett (bestilte fra USA) og den var virkelig verdt alt bryet! Og ikke minst- sett så freshe farger eller? :) *fornøyd*


Jeg skrev i et innlegg her tidligere at kanskje sommeren begynte nå, men jeg tar det tilbake- tipper ikke det er så lenge til snøen er her jeg..


 Ha en fin kveld :)

1 kommentar:

  1. Den er bare rå kul den babygymen=0)Ikke rart han koser seg der<3

    SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!