søndag 27. november 2011

Advent <3

Endelig er adventstiden her.. Er så innmari koselig å pynte til det. Mangler faktisk bare _litt_ snø nå.. Skulle vel kanskje ikke tro at det kom fra meg (ikke spesielt glad i snø) men gir liksom litt stemning da.. God 1. søndag i advent!


4 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Så koselig pyntet hos deg!
  Jeg er heller ikke glad i snø.., men litt snø nå hadde vært fint for stemningen ;)
  Ønsker deg en riktig strålende uke!

  SvarSlett
 2. Hei! :) Ja det er koselig med snø, men kun for stemningen som du sier.. Vil man stå på ski så finner man da alltids noe snø oppe på fjellet, gjør man ikke? ;) Takk for hyggelig tilbakemelding :) Ha en strålende uke selv! :))

  SvarSlett
 3. Hei så koselig blogg du har....ja nå venter vi på snø alle man;o)Ha en fin dag! Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det! Litt snø må liksom til for å få stemningen.. Trenger ikke mye... Bare _litt_ ;) Ha en fin dag du også!! :)

  SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!