søndag 18. desember 2011

Henter litt av naturen inn..

Har vært en tur på vår kjæreste IKEA i dag med min gode venninne, Heidi. Fikk kjøpt meg en søt liten kurvstol :) Det sto vanvittig mye på handlelisten (som vanlig), og vi måtte pakke smart for å få med oss alt hjem. Et av de andre kjøpene mine i dag var et nytt stuebord (da det gamle ble utsatt for blind vold under bursdagen til min samboer forrige helg) ;-) Huff da.. Måtte kjøpe nytt da ;-) Elsker det nye bordet mitt!

Har kost meg med et annet prosjekt i kveld /natt også da.. Bundet opp en liten "Davidstjerne" som skal pryde stua mi.. Ble ikke så liten allikevel gitt;-) Men pryde veggen, DET gjør den ;-)

Fint å bringe litt natur inn i den lyse stua.. <3

God jul!
1 kommentar:

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!