søndag 11. desember 2011

Pepperkake baking..

Eller, det vil si montering.. Fint og koselig ble det jo i allefall uansett da.. ;-) Noen ganger blir jeg bare pent nødt til å ta noen snarveier, har rett og slett ikke verken tid eller overskudd.. Jul og juleaktiviteter blir det nå uansett ;-) Bare litt nedkortet :-) God julebakst! Kun 2 uker til julaften nå!!

Kristin


2 kommentarer:

  1. Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd med hvordan utseende ble med de marengstoppene jeg fant i en boks på rema1000 ;) Fikk litt "snøball feeling" :) God jul!

    SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!