torsdag 2. februar 2012

Utdrikningslag på barselgruppa..

Som kjent så er jo jeg hjemme i barselpermisjon om dagen og forrige helg arrangerte vi utdrikningslag for ei på barselgruppa. Vi møtes ofte- ofte flere ganger i uka, og flere av oss har blitt en skikkelig tight gjeng :) Utrolig koselig. Festen ble vellykket, bruden overrasket, mat og drikke god :) På denne dagen bestemte vi oss for å kjøpe et gavekort til bruden fra alle oss, så alle spyttet inn en liten sum og gavekortet ble på en pen sum :) Jeg fikk æren av å scrappe et kort, og gjorde det litt "avansert" med å flette kortet inn på et lerret som hun kan ta vare på som et minne- om hun vil ;) Legger ut et bilde av lerretet her.



{Inneholder "tags" (lysblå) hvor hilsen fra oss er skrevet, billetter (røde) som hun brukte til tjenester i løpet av kvelden. (vi gjorde henne tjenester) og ordtaket "Venskab fornyes når den ældes" :) I rammen står det "Vår venn Rebecca" :)}


1 kommentar:

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!