tirsdag 1. januar 2013

Jeg har fått ny jobb!Nytt år og nye utfordringer, 2013 blir et bra år.. Min tid på Drywood er over og jeg er glad for å kunne informere om at jeg har fått meg ny jobb som Butikkleder på Rafens i Farmandstredet! Starter med opplæring på Rafens Grensen i morgen, og gleder meg noe helt vanvittig.. For dere som ikke vet så finner du et bredt utvalg av kjøkkenredskap hos Rafens. Det er ikke kun kjøkkenredskap heller- for å se komplett varesortiment gå inn på nettbutikken for en titt!

www.rafens.no


Ikke blir overrasket om bloggen min kommer til å inneholde en god del "Rafens" i 2013! ;-)

Godt nytt år alle sammen! 

3 kommentarer:

 1. oiii virkelig spennende! Jeg elsker Rafens! Skulle ønske det fantes her hos oss i Mo i Rana også. Blir spennende med oppdateringer fra deg fremover ;)

  SvarSlett
 2. Ja, veldig spennende!! Elsker Rafens selv og da å få lov til å begynne å jobbe der er jo for meg bare helt fantastisk! Heldigvis har Rafens nettbutikk da ;)

  SvarSlett
 3. ÅÅ gratulerer så mye med drømmejobben! Heldig som får jobbe med det du liker! Ønsker deg et flott nytt år, takk for koselige ord hos meg <3
  Klem!

  SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!