fredag 16. september 2011

Dagens fangst!

I dag har jeg vært på jakt, og jeg må si at fangsten og gleden var like stor denne gangen her! Planen var at vi skulle ta en tur ut i skogen og jakte litt på en stor grein! En robust og fin en ;) Matheo var klar som alltid!På vei ut i skogen så jeg jo det at jeg må ha slått spikeren på hodet i går da jeg sa at høsten var kommet for alvor, men det er ingen som kan si noe på at høsten ikke er vakker da....Midt ute i skogen så vi "GRÅTASS"! Det var stas, helt til Matheo sa at "Jammen mamma og pappa, det er noen som har stukket ut øynene hans, hvorfor det daaaa?" .... Hmm.. 3 åringer altså, de skal alltid gjøre det så vanskelig for oss! ;) hehe.. Han laget ikke noe big deal ut av det da... Heldigvis!

Et stykket lenger ut i skogen kom vi over en stor grein! Den var helt perfekt! Vi kappet av halvparten og tok den med oss hjem! Den skal sprayes hvit og henges i taket på terrassen og haes telys lykter på! Det kommer til å bli så fint! :)


Nesten hjemme og Matheo måtte ta over vogna for mamma så visst litt sliten ut.. hehe.. Kanskje jeg har blitt i dårligere form i det siste?? Synes det i såfall så godt på meg? Kanskje på tide å begynne å trene litt igjen da siden 3 åringen kommenterer det også.. ;)


Nå går turen til ei venninne og litt fredagskos med pizza og skravlings!

Fortsettelse følger på "Prosjekt skogsgrein" :) Nå står den til tørk i boden før den skal sprayes!

FIN FREDAG! :)

3 kommentarer:

  1. Å så kult=0))gleder meg til å se åssen det blir=))ha en fin dag

    SvarSlett
  2. Spennende med prosjekt skogsgrein, blir sikkert kjempefint. God ide!

    SvarSlett
  3. Fine bilder. Takk for at du deler dem med deg:)

    SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!