torsdag 29. september 2011

Min elskede nye DAB Radio!

Jeg MÅ bare vise dere den nye DAB radioen jeg kjøpte i dag.. Den er bare helt fantastisk! Jeg bare rett og slett ELSKER den! hehe.. Noget ivrig her kanskje, men for dere som har lyst på en flott radio med god lyd og bra display så dra på Kremmerhuset ting & sånt å kjøp denne radioen til bare 899.-

<3 Elsk <3
Nå er det snart helg, og da skal denne radioen benyttes flittig! Får besøk av min supre venninne, Silje- vi skal tyne sommeren MAX med å sitte ute på terrassen i morgen kveld å kose oss med 1 øl eller 2 ;) (tror nok ikke vi kommer til å være beskjedne på bekledningen altså!) Ha en fortsatt fin kveld, og GOD HELG :)

2 kommentarer:

 1. Hei :)
  heldige du som har ein slik radio!
  Kjempe flott bloggen din :)

  Takk for slike fine ord frå deg ♥

  God fredag!

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Den var bare rå fin<3å den prisen da=0))håper dere kosa dere masse i går=)Ha en fin lørdag.klemmer fra oss<3

  SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!