torsdag 29. september 2011

Babykino og shopping :)

Det er utrolig hvor mye artig man kan ha det når man går hjemme med barselpermisjon altså! I dag har jeg og ei god venninne, Heidi, vært på babykino med våre 2 minste gutter, Milian og Casper! Vi så på "Kong Curling"- og jeg må bare legge meg langflat! Den var KJEMPE BRA! Jeg lo så jeg grein flere ganger! Som dere ser her så la Milian seg også langflat for denne filmen ;p

Begge guttene oppførte seg selvfølgelig eksemplarisk! ;) Dette kommer vi garantert til å gjenta- håper bare på mange gode filmer fremover! Hurra for mammaperm ;)

Byturen etter kino endte med noen nye ting til heimen denne gangen også gitt.. Rart med det! ;) En super fin løper og et skilt (som jeg bare MÅTTE ha) fra Kremmerhuset ting og sånt, en "Paris" ramme og en ugle (som jeg også bare MÅTTE ha) fra Nille ;) For dere som ikke har fått det med dere enda, så har jeg utrolig "ugledilla", men her er min første ugle som faktisk har et ekte utseende ;) Den får hedersplass i skatollet mitt i stua!


Ha en fin kveld! :)

1 kommentar:

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!