tirsdag 11. oktober 2011

Et lite kjøkkenprosjekt- påbegynt!

Nå har jeg begynt å endre litt på kjøkket mitt. Bare små ting som liksom skal gjøre kjøkkenet litt mer praktisk da- innbiller jeg meg i allefall ;) Jeg hadde tidligere et høyt firkantet barbord med 2 barstoler til på denne veggen, men satt sjeldent der- og manglet litt oppbevaringsplass.. Fant ut at jeg skulle kjøpe meg Expedit hyllen fra IKEA å legge den så jeg fikk en liten oppbevaringssjenk. Tallerkenhylla mi skal males, jeg har noen krakker jeg skal montere og male i samme farge som tallerkenhylla, også siste finish med dekorering da selvfølgelig. Så er ikke på langt nær ferdig her, men jeg gir dere en liten sniktitt... :)
De store "zinkenglene" fant jeg nye på loppis til 5 kr. stk- det samme med de små englerammene på det nest nederste bildet. Også klassikeren da- Norgesglass <3 Men hva skal jeg ha oppi denne gangen? Tips? :) Som dere ser på bildene gjenstår det ganske mye for å få en fin "finish" på det her, men legger ut bilder når jeg er i mål!


Tallerkenhylle og krakker skal forresten males i antikkgrønn (som vises på bildet over)

Bildet er hentet fra: http://greensrammer.no/pp_9490.html

Ha en fin uke :)

1 kommentar:

  1. ME love grønn<3ble helt nytt kjøkken jo=0))gleder meg til å se.super fint<3Ha en fin dag klem

    SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!