torsdag 12. januar 2012

Milian har fått seg nytt klesskap :)

Må jo bare vise frem det flotte klesskapet Milian har fått på rommet sitt. Er super fornøyd med det.. Slenger på litt andre detaljer fra soverommet hans. Er så koselig med små barnerom som man kan ha som man selv vil, og som ikke blir rotet til.. Tør ikke legge ut bilde av hvordan det ser ut på storebror sitt rom til tider.. Merkelig at en på 3,5 år roter så mye mer enn en på 6 mndr?! ;)

På høydemåleren nederst i hjørnet ser dere en sopp for høyden til Matheo og en for Milian- spent på hvorden de "soppene" kommer til å utvikle seg med årene.. Matheo var i allefall VELDIG stolt over at hans var øverst- vi får se hvor lenge det varer ;)


Ikke lenge til helg nå folkens! :)

2 kommentarer:

  1. Så lekker skap, må si det falt i smak ☺
    Ønsker deg en fin kveld ..
    -Beate-

    SvarSlett
  2. Takk det samme, og takk for kommentar! :) Synes klesskapet er super fint.. Håper han velger å beholde det lenge (selvom det ikke er så guttete) ;) Mor finner vel en plass til det uansett tenker jeg ;)

    SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!