søndag 8. juli 2012

Milian 1 år!!

07.07.12 ble vår minste gutt 1 år. Tiden går vanvittig fort, men utrolig deilig å være igjennom første "års-etappen" også. Nye utfordringer står for tur! :) Her er gutta boys samlet- nabo guttene Leon & Georg- og mine to Matheo & Bursdagsbarnet Milian! :) Bursdagen ble feiret med masse kake og gode venner og bursdagsbarnet koset seg masse.. Blid og fornøyd fra ende til annen. I dag venter vi tanter, onkler og besteforeldre på besøk- det gleder vi oss til :) Det er så koselig med bursdag :)


Bursdagskaka ble en suksess! Meget mektig, nesten 2 kg sjokolade i denne kaka, så det holdt med ett stykke, eller to ;p Men den var veldig god! Milian synes den var veldig spennende! Kvikklunch kake oppskriften fant jeg på: http://heartshaped.org/2012/03/17/kvikklunsjkake/
Det var litt jobb, men verdt det. :) 
Fargerik og fin :)
(den ser ut som et flykræsj ift. den på bildet i oppskriften, men det trenger vi ikke å tenke så mye på, denne kaka var jo ment for barnebursdag så ;))
Fellesferien er i gang og jeg ønsker igjen alle en riktig god sommer! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!