fredag 6. juli 2012

Ting jeg har lagt min elsk på om dagen!

Og da mener jeg også _ting_ :) I tilfeldig rekkefølge, nesten ;) 

- Lysfatet mitt som jeg kjøpte på Kremmerhuset <3 av et gavekort jeg fikk av en god venninne til bursdagen min :) Synes det er så lyst og koselig :) 

- Kaffemaskinen min! Har kjøpt meg nespresso maskin- og ELSKER den. Fikk gavekort på steen & strøm og gikk rett inn på Traktøren og så meg ut denne supre kaffemaskinen. Det går en del kaffe om dagen for å si det sånn. Tips til dere med android telefon: Det finnes en Nespresso app hvor du kan bestille kaffe over telefon, veldig raskt og enkelt! (Takk Kine) ;))

- Kubblysene mine, som jeg fikk av mamma til bursdagen min! Synes de er så utrolig kule, også matcher de seff bra til den nye tapeten min! http://harmoniske.blogspot.no/2012/03/tapeten-er-oppe.html

- Skjell lampen min som jeg kjøpte for noen år siden- elsker den fortsatt @Chic Living 

-Nye kjøkkenvekta mi som jeg fikk for ca 50 kr på ICA Maxi for noen uker tilbake. 

Nå skal jeg forøvrig inn å bruke den. Prøve å være litt kreativ i bakeveien i dag til minstemann sin 1 års dag som kommer i morgen :)  


God helg til alle!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!