fredag 23. september 2011

Dørstopper...

Har lenge ønsket å stoppe problemet "døra blåser igjen så det jomer etter i hele huset", bare synd jeg ikke fant denne geniale og ikke minst dekorative dørstopperen litt tidligere på sommeren.. Tror ikke døra kommer til å stå mest oppe nå fremover, men denne får stå å vente pent i gangen til neste sommer! Da kan små barnefingre være trygge for den skumle utgangsdøra som kommer "smellende" :)Fant den på Maxbo- og den bør definitivt være tung nok til å holde døra trygt åpent i alt slags vær som er verdt å la døra stå åpen for! :D

Resten av detaljene til "prosjekt skogsgrein" ble også kjøpt inn på Maxbo i dag, så i løpet av helgen vil resultatet på den også bli lagt ut tenker jeg! ;) GOD HELG!!

5 kommentarer:

 1. den var kjempefin. :)
  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 2. Den er så kul=0))Gleder meg til å se tarandan til kvelden<3

  SvarSlett
 3. Det er klart du kan!! Helt supert når man har småttiser i hus også! Slipper å engste seg for at døra blåser igjen på dem eller evt. fingrene dems ;)

  SvarSlett
 4. Den var forøverig også veldig billig! ;)

  SvarSlett

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!