søndag 25. september 2011

"Prosjekt skogsgrein"

Da har jeg endelig fått ferdig greinen min :) Nå henger den ute å pryder terrassen min, og det ble ganske så fint.. Faktisk mye finere i virkeligheten enn det ser ut som på bildet.. :) Ble nødt til å kjøre en "testkveld" i går, tente opp i lyktene og satte meg ute sammen med kusina mi- vi kosa oss veldig vi da altså! ;)

På bilde nr 1 hjelper Matheo meg med å plukke av mesteparten av barken. Når det var gjort var det bare å sette igang med å spraye den. På Bilde nr. 4 ligger den til tørk, også kommer Eirik til pers på bilde 5. På bilde nr. 6 er den endelig hengt opp.. :) Som dere sikkert ser på det siste bildet så henger lyktene litt tett oppi greinen, så hanken måtte forlenges med litt ekstra vaier slik at ikke greinen tok fyr... :p Det fikset Eirik ganske raskt! Så det ble ordnings på det :)

Lyktene lyser opp terrassen i høstmørket en lørdagskveld sent i september <3Da var helgen over for denne gang, men det er heldigvis ikke så lenge til neste gang :) Ha en flott uke folkens :)

2 kommentarer:

Dette er meg:

Bildet mitt
Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Jeg og min samboer, Eirik, bygde hus her i 2007 som stadig er under "oppussing" ;) Vi har 2 barn sammen, Matheo født i '08 & Milian født i 11. Jeg jobber som Butikksjef hos Rafens på Farmandstredet. Utdanner meg vedsiden av jobb til å bli Interiørkonsulent da interessen for interiør bare blir større og større. Har fra før av tatt moter og styling da jeg har jobbet noen år i klesbutikk. Liker å følge med på moter og trender, så håper bloggen min kan være av interesse og inspirasjon for noen :) Happy reading!